top of page

za 18 apr

|

Blije Boeddha Yoga

Wandelen naar Inzicht, sapvasten en Yoga in Portugal.

18 april - 25 april 2020

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wandelen naar Inzicht, sapvasten en Yoga in Portugal.
Wandelen naar Inzicht, sapvasten en Yoga in Portugal.

Tijd en locatie

18 apr 2020, 12:00 – 25 apr 2020, 12:00

Blije Boeddha Yoga, Bergselaan 321A, Rotterdam, Netherlands

Over het evenement

Wandelen naar Inzicht’ biedt een inspirerende week waarin wandelen naar inzicht gecombineerd wordt met yoga, sapvasten.

Een unieke combinatie van ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga. Deze samenwerking is met Esther, een Rotterdamse yogalerares met ervaring.  Door het nuttigen van verse sappen, het beoefenen van yoga en dagelijks te wandelen, in combinatie met massages, creëer je de optimale omstandigheden om je lichaam te ontgiften. Met als resultaat: meer energie en minder kilo’s. Dit programma is ontwikkeld voor mensen die in een relatief korte tijd grote stappen willen maken en energieker en doelgerichter naar huis willen terugkeren. Met de combinatie ‘Wandelen naar Inzicht’, sapvasten en yoga is het mijn doel om yoga als extra middel in te zetten om nog meer in beweging te krijgen bij mijn cliënten. Naast massage en wandelen is yoga namelijk uitermate geschikt om emoties te laten stromen en het lichaam te detoxen.

Een vakantie met zoveel meer! Het wandel-sapvasten-yogaprogramma bied je de ruimte om los te komen van je vaste patronen en gewoontes, ze te observeren en eventueel te doorbreken. Tijdens een korte introductie vertel ik, Palmira, mijn eigen ervaringen van wandelen in de natuur en yoga en over hoe het mijn leven heeft verrijkt. Ik geef je dagelijks tools mee om het beste uit deze vakantie en je leven te halen. Ik speel tijdens het hele proces een ondersteunende rol en ben te allen tijde bereid je vragen te beantwoorden. Ik neem zelf ook deel aan het sapvasten zodat ik samen met jullie in het zelfde proces zit en jullie dus optimaal kan ondersteunen.

De wandelingen en yogasessies vinden plaats in de ochtend en of late middag/avond, afhankelijk van het weer. De wandelingen worden in een rustig tempo – en soms in stilte – gelopen. En enkele keren – als het weer het toelaat – worden er ook buiten yogasessies op het dakterras gegeven. De yogasessies zijn toegankelijk voor zowel beginners als gevorderden. De lessen worden in het Engels gegeven en kunnen, indien nodig, door mij vertaald worden. Onze groep zal bestaan uit maximaal vijf personen, niet te groot, zodat er aan iedereen ruim voldoende tijd en aandacht besteed kan worden. ’s Avonds is er mogelijkheid tot het bekijken van een informatieve documentaire of een ontspannende film. Dit kan per wandel-/yogaweek verschillen, al naar gelang de behoefte van de groep.

Accomodatie Een prachtige villa midden in de natuur met uitzicht op de bergen en een zwembad met prive kamers of gedeelde kamers.

Meer informatie is te vinden op de website.

www.wandelennaarinzicht.nl

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page