top of page

za 24 jun

|

Blije Boeddha Yoga

Introductiedag Van Bezielen

Meditatie, Reiki, hypnotherapie, ayurveda en meer! Kom op ZATERDAG 24 JUNI 2023 naar de Introductiedag van Bezielen in Rotterdam, voor een kennismaking met onze leraren en ons aanbod. We pakken uit met workshops en sessies op het gebied van spiritualiteit en bewust leven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductiedag Van Bezielen
Introductiedag Van Bezielen

Tijd en locatie

24 jun 2023 10:00 – 18:00

Blije Boeddha Yoga, Bergselaan 321A, 3038 CJ Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Bezielen is dé plek voor persoonlijke ontwikkeling. De Introductiedag vindt plaats bij de Blije Boeddha Yoga aan de Bergselaan 321A te Rotterdam, op 15 minuten lopen vanaf station Rotterdam Centraal. Gedurende de dag wordt er (ayurvedische) thee geschonken. Ook serveren wij een ayurvedische lunch (vooraf aangeven).

We sluiten af met een gezamenlijk diner bij restaurant Spirit. Sluit je vooral aan!

Wat houdt de Introductiedag in?

Kennismaking met Bezielen. We bieden gedurende de dag leerzame, (ont)spannende en verrassende workshops op het gebied van spiritualiteit en bewust leven. We bieden verschillende workshops aan zoals: Meditatie, hypnotherapie, bewuster leven, Ayurveda en meer! De workshops bieden we tegen een introductieprijs aan en zal een voorproefje zijn van onze cursussen en retraites.

Ayurvedische lunch

Wil je meelunchen, laat het ons dan aub vantevoren weten (via onderstaand formulier).

Mocht je zelf nog iets lekkers mee willen nemen om te delen, wordt dat zeker gewaardeerd.

Diner

Wij zullen deze mooie dag afsluiten met een gezamenlijk diner bij restaurant Spirit (op een andere locatie). Wil je ook mee-eten, laat het ons dan even weten.

Workshops

Gedurende de hele dag vinden er diverse workshops / informatiebijeenkomst plaats. Wil je hieraan deelnemen, schrijf je dan in via onderstaand formulier. VOL = VOL

 • Presentatie Gezondheidsreis India (45 min) – Natasha Nordin Dertig dagen ayurveda, meditatie en yoga in India: ben jij klaar voor de ultieme gezondheidsreis? Natasha vertelt meer over de ayurvedische behandelingen in een kuur die leidt tot rust, revitalisering en een herstelde balans tussen lichaam en geest
 • Reünie en Kennismaking Spirituele & Gezondheidsreis India (45 min) Speciaal voor degenen die eerder mee zijn geweest met de Gezondheidsreis India om te herenigen en voor de mensen die dit jaar meegaan op reis naar India om kennis te maken met elkaar.
 • Hypnotherapy: introduction, exercises & meditation (45 min) – Maral Kojayan Introduction, followed by the practical part. You get to experience how hypnosis can feel (though in a group setting). It is both relaxing and very functional, we use the trance state to make the changes we want to make quicker than with out conscious mind alone. (English spoken) De kosten voor deze workshop zijn € 10,00.
 • Clarity Persoonlijk Leiderschap: bewuster leven in het nu (90 min) – Akki Colenbrander Doe mee en ontdek hoe eenvoudig het is om los te komen van onbewuste patronen en beperkende overtuigingen. Je krijgt praktische tools om je denken en je lichaam te ontspannen, en ervaart direct het positieve effect. Het is een zachte en liefdevolle manier. Je gaat lichter en helderder weg, ondersteund door het moment.De kosten voor deze workshop zijn € 27,50. Wie zich vandaag inschrijft voor een training in 2023, krijgt het bedrag voor deze introductieworkshop in mindering, bovenop de vroeg-boek korting.
 • Diner – gezamenlijke afsluiting

Ayurvedische lunch: verzorgd door Anjani Makhaisingh

Programma

Let op: De programma onderdelen kunnen wijzigen qua tijd. 

11:00 uur: inloop 12:15 uur: lunch 18.15 uur: diner

 • 11:15 – 12:00 uur: Hypnotherapy (Maral)
 • 12:15 – 13:45 uur: Ayurvedische Lunch
 • 14:00 – 14:45 uur: Presentatie Gezondheidsreis India (Natasha)
 • 14:45 – 15:30 uur: Reünie & kennismaking deelnemers Spirituele & Gezondheidsreis India
 • 15:45 – 17:15 uur: Clarity Persoonlijk Leiderschap: bewuster leven in het nu (Akki)
 • 18:15 – 20:30: Gezamenlijk diner bij restaurant Spirit (let op andere locatie!)

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page