top of page

zo 12 nov

|

Blije Boeddha Yoga

Blije Geboorte Workshop

Samenkomen en verbinden met je vrouwelijke kracht in een vrouwencirkel. Wat heb jij nodig om goed voorbereidt uit te kijken naar de geboorte van je kindje? Bewustwording en voorbereiding voor een ontspannen geboorte met oa HypnoBirthing technieken en als afsluiting samen de Partnerles.

Blije Geboorte Workshop
Blije Geboorte Workshop

Tijd en locatie

12 nov 2023, 11:00 – 17 nov 2023, 22:00

Blije Boeddha Yoga, Bergselaan 321A, 3038 CJ Rotterdam, Netherlands

Over het evenement

De vernieuwde Blije Geboorte Workshop is gebaseerd op oa de HypnoBirthing® technieken. Het is een uitgebreide workshop vol praktische oefeningen, handvatten en tips die je niet alleen tijdens de zwangerschap en geboorte kunt gebruiken, maar ook daarna. 

De workshop komt met alle (Nederlandse) HypnoBirthing handouts en scripts, toegang tot de meditaties, geluidsbestanden en filmpjes. Verder maken we een start met een visueel wensen/geboorte plan en gaan we opzoek naar hoe jij (weer) vol vertrouwen in je kracht komt te staan. Ook voor de partners is er genoeg uitdaging en uitnodiging om zich voor te bereiden op de geboorte.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met ontspannings oefeningen, bewustwording van de adem, contact maken met je kindje. Maar ook heel veel; praktische informatie komt aan bod voor tijdens en na de zwangerschap en rondom de geboorte.

 

Wanneer: 

Zondag 12 november. Tijd: 11.00 - 16.30 uur met een zwangerproof vega lunch, de 'women only' dag.

Vrijdag 17 november. Tijd: 19.00 - 22.00 uur met partner!

De interactieve workshop is als workshop te boeken voor een investering van 255,- euro

Wil je alleen de 'women only' dag meedoen dan betaal je 188,- euro 

Mail of bel voor meer informatie.

De cursus wordt gegeven door Esther Wevers tevens oprichter van Blije Boeddha Yoga, Yogadocent,HypnoBirthing docent, Doula en Shea Sister van Holistic Doula.

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page