top of page

za 20 jul

|

Himalaya

10 daagse Yoga Retreat in Ladakh, Himalaya.

Yoga en op ontdekking in de magische bergen van de Himalaya.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
10 daagse Yoga Retreat in Ladakh, Himalaya.
10 daagse Yoga Retreat in Ladakh, Himalaya.

Tijd en locatie

20 jul 2024, 00:00 – 30 jul 2024, 00:00

Himalaya

Over het evenement

Yoga en op ontdekking in de

magische bergen van de Himalaya

20 -30 JULI 2024 - 10- DAAGSE YOGA RETREAT IN LADAKH

Deze reis is voor jou als je dit prachtige gebied in het noorden van India wil ontdekken en ruimte wil maken om te aarden en terug te komen bij jezelf. Of je nu een beginner of een ervaren yoga beoefenaar bent.

De manier van leven is hier nog dichtbij de natuur, waardoor je je vanzelfsprekend deel van iets groters voelt. Dit geeft een gevoel van overgave, onthechting en ontspanning. Ik wil deze ervaring met jullie delen en samen hoog in de bergen yoga doen en de cultuur en levensstijl van Ladakh ontdekken. We dompelen ons onder in dit land waar monniken al eeuwen lang hoog in de bergen mediteren en komen zo vanzelf los van de prikkels van het alsmaar doorgaande Westerse leven. Door omgeven te zijn door de grootsheid van de natuur, wordt ons hoofd leger en ons hart ruimer. Zoals de bergen hoog rijzen vanuit de aarde, komen ook wij terug in onze kracht en openen we van binnen uit met een heldere blik.

Laat het me weten als je interesse of vragen heb en voor meer informatie! www.nyilzayoga.com

yasminbuisman@hotmail.com 

 6 dagen accommodatie in het Togocheepa Eco Resort in Hemisschukpachan. Dagelijks hatha yogalessen, chakrafilosofie, meditatie en yoga nidra. Culturele bezoeken aan boeddhistische kloosters en tempels. Bezoek aan lokale familie en hun manier van leven. Trekking, overnachting in tent onder de sterren en bezoek aan de nomaden. 2 overnachtingen in Leh. Vegetarische maaltijden.

We verblijven in het hotel van Sonam, geboren in Ladakh en al jaren internationaal reisleider. Door zijn ervaring, zijn vriendelijke open houding en zijn enthousiasme, voel je je gelijk thuis en neem je zijn liefde voor de natuur en cultuur in dit remote gebied vanzelf over. 

The mountains are calling…

ཨོཾ་མ་ཎི་པདྨེ་ཧཱུྃ -

Om Mani Padme Hum

Deel dit evenement

Event Info: Events
bottom of page