top of page

HATHA YOGA

maandag
19.00 - 20.15 uur  
20.30 - 21.45uur


donderdag
10.00 - 11.15 uur

HATHA YOGA - SASWITHA YOGA

 

Binnen de Hatha Yoga zijn er verschillende vormen, Saswitha Yoga is er één van. Bij Saswitha Yoga vormt de adem een verbinding tussen lichaam en geest, het bewustzijn.

Een les bevat staande, zittende en liggende houdingen. De klassieke hatha-yoga-āsana’s voer je eerst dynamisch uit, als voorbereiding tot de statische houding. Je leert bewegingen uit te voeren op het ritme van je adem en om in de verstilde yogahouding te komen door je op je adem te blijven concentreren. Met het verstillen van de beweging worden ook je gedachten stiller.

Ook komen bij elke les alle bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom en gewrichten aan bod. Bij de oefeningen zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht. De asana's variëren van subtiel tot uitdagend en kunnen aangepast worden aan ieders mogelijkheden. Daarnaast zijn er in elke les ontspanningsoefeningen, werk je aan concentratie en met meditatie, waardoor er een complete ervaring ontstaat.

Elke week een afwisselende les en voor elk niveau toegankelijk.

PRIVELES YOGA

Yoga met oefeningen toegesneden op jouw wensen. Alle tijd voor persoonlijke aandacht voor jouw specifieke situatie en voor meer balans in je leven. Ook wordt er gebruik gemaakt van ademoefeningen en ademtherapie.

Privé lessen zijn een goede manier om je in de yoga te verdiepen of te beginnen. Innerlijke groei door bewustwording en transformatie beginnend met oude patronen loslaten en jezelf ontdekken.

Hatha Yoga: Classes
bottom of page