ma 10 feb. | Blije Boeddha Yoga

Mama & Baby Yoga

Blije Mama & Baby Yoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen en graag yoga komen doen met je baby erbij op de mat! Vier wekelijkse lessen voor na je bevalling voor jou en je kindje (vanaf 4 weken tot 6 maanden na de bevalling).
Registratie is afgesloten
Mama & Baby Yoga

Tijd en locatie

10 feb. 2020 10:00 – 09 mrt. 2020 11:15
Blije Boeddha Yoga, Bergselaan 321A, Rotterdam, Netherlands

Over het evenement

Vier wekelijkse lessen voor na je bevalling voor jou en je kindje (vanaf 4 weken tot 6 maanden na de bevalling).

Blije Mama & Baby Yoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt, is er een hoop veranderd. Zowel lichamelijk als geestelijk. De lessen helpen bij het vinden van een nieuwe balans en ondersteunen lichamelijk herstel.

In de lessen besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem, buik, onderrug en benen. Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit gebied wordt door het vele tillen en dragen van je kindje, maar ook door het voeden van je kindje, zwaar belast waardoor het stijf kan aanvoelen. 

Je kindje ligt tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dichtbij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten.

Alles mag, niets hoeft!

 

Ook bereiden deze lessen je goed voor op de reguliere yogalessen.

Maandag 10 februari start er een reeks van 4 ochtenden.

 

10 en 24 februari, 2 en 9 maart, (Geen les op 17 februari.)

Tijdstip: 10.00-11.15 uur.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement